Υαλουρονικό Οξύ

9,00 €

Ως κύριο συστατικό της εξωκυτταρικής μήτρας, το υαλουρονικό οξύ έχει βασικό ρόλο στην αναγέννηση των ιστών, την απόκριση της φλεγμονής και την αγγειογένεση, οι οποίες είναι φάσεις αποκατάστασης δερματικών τραυμάτων.

Το υαλουρονικό οξύ μπορεί να απαλύνει ρυτίδες του προσώπου, όπως τις ριναποαρειακές ή ρινοχειλικές αύλακες, ρυτίδες του μεσοφρύου ή του καπνιστή γύρω από το στόμα και άλλες κατά περίπτωση.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι διακριτικό και πέρα για πέρα φυσικό. Πιθανότατα, οι γύρω σας να σχολιάσουν πόσο ανανεωμένοι και λαμπεροί φαίνεστε, χωρίς όμως να μπορούν να εντοπίσουν τι ακριβώς έχετε κάνει.

Η ανανέωση δεν σχετίζεται μόνο με την εμφάνιση, αλλά και με την αυτοπεποίθηση σας. Όσο πιο αρμονική και ξεκούραστη είναι η όψη σας, τόσο η καλή σας διάθεση ενδυναμώνεται. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο, η λάμψη παίρνει θέση στην καθημερινότητά σας, μέσα κι έξω!

Συσκευασία: 10 ml

Αιθέριο Έλαιο- Άρκευθος

9,00 €

Είναι αποτοξινωτικό και μειώνει την κατακράτηση υγρών ενώ θεωρείται αναλγητικό σε στομαχόπονο, δυσπεψία, λοιμώξεις του ουροποιητικού και αρθρίτιδα. Θεωρείται εξίσου ιδανικό για προβλήματα ακμής, γιατί ανοίγει τους πόρους της επιδερμίδας αποβάλοντας τις τοξίνες και εξισορροπεί της λιπαρότητα στο δέρμα και στα μαλλιά.

Συσκευασία: 10 ml

Αιθέριο Έλαιο – Τριαντάφυλλο

9,00 €

Το λουλούδι που συμβολίζει την αγάπη. Το άρωμα του αιθέριου ελαίου του τριαντάφυλλου είναι βαρύ, γλυκό και σαγηνευτικό.

Χρησιμοποιείται κυρίως για τις αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδες, αντισπασμωδικές, αιμοστατικές, καθαρτικές, ηπατικές, χαλαρωτικές, αντικαταθλιπτικές και αφροδισιακές του ιδιότητες.

Βοηθάει στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης, του θυμού, της θλίψης, της νευρικής έντασης, του στρες και ταυτόχρονα ενισχύει την αυτοεκτίμηση, την αυτό-ίαση και τη σεξουαλικότητα. Λίγες σταγόνες καθημερινά μπορούν να βοηθήσουν στην απελευθέρωση των φόβων που σχετίζονται με την οικειότητα, την εμπιστοσύνη και την κτητικότητα. Το τριαντάφυλλο με το γλυκό του άρωμα ανοίγει την καρδιά,ανακουφίζει από συναισθηματικά προβλήματα,μετατρέπει την πίεση και την κούραση σε ηρεμία και χαλάρωση. Διεγείρει την λίμπιντο δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα αισθησιασμού, αγάπης και ευτυχίας. Από τους αρχαίους πολιτισμούς το Ροδέλαιο έχει χρησιμοποιηθεί ως καταπραϋντικό για να ανακουφίσει τα κουρασμένα μάτια, τον πονοκέφαλο, την κακή κυκλοφορία του αίματος, τις εμμηνορροϊκές εντάσεις και για να βοηθήσει στη θεραπεία προβλημάτων του γυναικείου αναπαραγωγικού συστήματος.

Στην αρωματοθεραπεία χρησιμοποιείται για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση και θεραπεία της υπέρτασης, των λοιμώξεων, της βρογχίτιδας, του άσθματος, των δερματικών παθήσεων, των καρδιακών παθήσεων, της ταχυκαρδίας, της αρρυθμίας, των πεπτικών προβλημάτων, της φυματίωσης, του ήπατος, της χοληδόχου κύστης, της ακανόνιστης εμμηνορρυσίας, της στειρότητας και του άγχους. Είναι ένα από τα βασικά έλαια που χρησιμοποιούσε η Κλεοπάτρα σε πολλά από τα καλλυντικά της και χρησιμοποιείται και σήμερα από την κοσμετολογία σε κρέμες για ώριμα δέρματα, και κατά των εκζεμάτων. Το Ροδέλαιο θεωρείται γενικά ασφαλής και δεν έχει γνωστές αντενδείξεις.

Συσκευασία: 10 ml

Εκχύλισμα Σαλιγκαριού

8,90 €

Από την Αρχαία Ελλάδα έως τον Μεσαίωνα, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν τη βλέννα του σαλιγκαριού για ιατρικούς σκοπούς. Βοήθησε στην ανακούφιση του φλεγμονώδους δέρματος και των γαστρεντερικών ελκών και στη θεραπεία του βήχα όταν χρησιμοποιείται σε σιρόπι. Επιπλέον, πριν από δεκαετίες, στη Νότια Ιταλία, οι άνθρωποι συνέλεγαν τα μονοπάτια για να θεραπεύσουν διάφορες δερματικές βλάβες, όπως δερματίτιδα, ελαφριά ακμή, κονδυλώματα και κάλους.

Τα οφέλη του εκχυλίσματος σαλιγκαριού στην περιποίηση του δέρματος ανακαλύφθηκαν επίσημα από τον Δρ. Rafael Abad Iglesias, Ισπανό ογκολόγο τη δεκαετία του 1960.

Η πρώτη μάρκα περιποίησης δέρματος με κρέμες με βάση τη γλίτσα σαλιγκαριού ιδρύθηκε από μια οικογένεια της Χιλής που είχε εκτροφείο σαλιγκαριών. Μέσα από πολλές ημέρες χειρισμού αυτών των σαλιγκαριών, αναγνώρισαν ότι το δέρμα τους έγινε πιο απαλό και καθαρό, με τις ουλές και τα κοψίματα από μεταλλικούς κλωβούς να μειώνονται αισθητά.

Η πλούσια περιεκτικότητα του σε αλλαντοΐνη, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες, γλυκολικό οξύ, πρωτεΐνες, ελαστίνη και κολλαγόνο κάνουν το εκχύλισμα σαλιγκαριού πολύτιμο για την φροντίδα του δέρματος.

Συσκευασία: 5 ml

Αιθέριο Έλαιο – Κρίνος Πάλλευκος

8,90 €

Το αιθέριο έλαιο του κρίνου έχει λεπτό και ξεχωριστό άρωμα που αποτελεί ένα πολύ αποτελεσματικό φυσικό αφροδισιακό. Το έλαιο του προστατεύει και ενυδατώνει την επιδερμίδα, έχει αναπλαστικές των κυττάρων ιδιότητες και προλαμβάνει τις ρυτίδες των ματιών και τις κηλίδες και λεκέδες του δέρματος. Έχει αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντική δράση και βοηθά στη θεραπεία εγκαυμάτων, δερματίτιδας, εκζεμάτων, φαγούρας και πόνων του αυτιού. Χρησιμοποιείται ακόμη για την ανακούφιση από ερεθισμούς και ηλιακά εγκαύματα.

Συσκευασία: 10 ml

Αιθέριο Έλαιο – Λευκός Μόσχος

8,90 €

Το αιθέριο έλαιο του λευκού μόσχου αποτελεί το απόλυτο διεγερτικό έλαιο που ελκύει το πάθος, την αγάπη, τον έρωτα και την ερωτική συνεύρεση. Ο ακατανίκητος λευκός μόσχος έχει ένα χαρακτηριστικό άρωμα που δεν ξεχνιέται ποτέ και προκαλεί την επιθυμία του έρωτα και του πάθους. Αποτελεί ένα μοναδικό αφροδισιακό άρωμα.

Συσκευασία: 10 ml

Αιθέριο Έλαιο – Γαρύφαλλο

8,90 €

Είναι αντιμυκητιακό, αντισηπτικό αλλά και αφροδισιακό. Γενικό νοητικό και συναισθηματικό τονωτικό, αναζωογονητικό και εντομοαπωθητικό.

Κάνει επείσης για ιγμορίτιδα, ιλαρά, κατά του πονόδοντου, των κολικών,για μυϊκούς πόνους, μώλωπες, ναυτία, νευραλγίες, πλευρίτιδα, πληγές, ακμή, άσθμα, βρογχίτιδα, διάρροια, διαστρέμματα, δυσπεψία και εγκαύματα.

Συσκευασία: 10 ml

Αιθέριο Έλαιο – Πιπερόριζα

8,80 €

Το αιθέριο έλαιο πιπεροριζας προέρχεται από απόσταξη των ριζών του φυτού και έχει ένα πικάντικο, ξυλώδες άρωμα.

Xρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως χωνευτικό, καθαρτικό, αναλγητικό, αντιεμετικό, αντιπυρετικό, αντισηπτικό, αφροδισιακό, βακτηριοκτόνο, θερμαντικό. Βελτιώνει την καλή διάθεση, την καλή κυκλοφορία, απαλύνει από μυϊκούς πόνους, ναυτία, νευρική εξάντληση, τονώνει το νου και βελτιώνει την όρεξη.

Συσκευασία: 10 ml

Αιθέριο Έλαιο – Σανταλόξυλο

8,70 €

Φημίζεται για τις καταπραϋντικές, αφροδισιακές και τονωτικές ιδιότητές του. Χρησιμοποιείται και ως συστατικό αρωμάτων. Το πλούσιο άρωμά του ταιριάζει σε άντρες και γυναίκες.

Είναι αντισηπτικό, καταπραϋντικό, αναζωογονεί το δέρμα και είναι κατάλληλο για δερματικά έλκη, ρυτίδες ,ευρειαγγείες, κουρασμένη επιδερμίδα.

Επίσης σαν αποσυμφορητικό βοηθά στην κυτταρίτιδα, σαν αφροδισιακό αυξάνει την παραγωγή τεστοστερόνης, σαν χαλαρωτικό κατευνάζει το στρες και τη νευρικότητα και τέλος βοηθά στον διαλογισμό και διευκολύνει να βρει το άτομο την εσωτερική του γαλήνη.

Δεν είναι τοξικό, δεν ερεθίζει το δέρμα, για αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αδιάλυτο.

Ταιριάζει με τα εξής αιθέρια έλαια: τριαντάφυλλο, νερολί, πατσουλί, κεδρόξυλο.

Συσκευασία: 10 ml

Βιταμίνη Ε

8,60 €

Η βιταμίνη Ε ή αλλιώς τοκοφερόλη, ανήκει στην κατηγορία των λιποδιαλυτών βιταμινών και περιέχεται σε μεγάλες ποσότητες σε ξηρούς καρπούς, φυσικά έλαια όπως ελαιόλαδο, δημητριακά, στο συκώτι κ.α.

Το σώμα χρειάζεται βιταμίνη Ε για να βοηθήσει να κρατήσει το ανοσοποιητικό σύστημα ισχυρό ενάντια στους ιούς και τα βακτήρια.

Η βιταμίνη Ε είναι επίσης σημαντική για τον σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων του αίματος και βοηθά το σώμα να αξιοποιήσει την βιταμίνη Κ.

Μεταξύ άλλων θεωρείται παγκοσμίως, ως ένα από τα σημαντικότερα φυσικά αντιοξειδωτικά αφού καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες.

Επίσης, η βιταμίνη Ε χαρακτηρίζεται από την ικανότητα να προωθεί την ανάπτυξη νέων κυττάρων και την ενυδάτωση του ταλαιπωρημένου και ξηρού δέρματος.

Συσκευασία: 10 ml