Κανναβέλαιο
4,50 €Το Κανναβινέλαιο είναι πολύ δυνατή φαρμακευτική ουσία με αποδεδειγμένες ιατρικές εφαρμογές στην θεραπεία του καρκίνου, και άλλων πολλών παθήσεων.
-ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ
1. Γλαύκωμα (ενδοφθάλμια υπέρταση)
2. Παρενέργειες της χημειοθεραπείας (Ναυτία και εμετοί)
3. Άσθμα
4. Επιληψία και σπασμοί
5. Κατάθλιψη, άγχος, ανορεξία
6. Άλγη διαφόρου αιτιολογίας
7. Κακοήθεις νεοπλασίες
8. Εξάρτηση από οπιούχα και αλκοόλ.
Η κάνναβη έχει τέσσερα σημαντικά πλεονεκτήματα που την καθιστούν μοναδική από θεραπευτική άποψη:
1. Είναι το πιο ατοξικό από τα διαθέσιμα φάρμακα.
2. Έχει ευρύτατο πεδίο θεραπευτικών εφαρμογών.
3. Δρα μέσω μηχανισμών που διαφέρουν απ’ αυτούς των άλλων φαρμάκων.
4. Μπορεί συνδυαστεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια με οποιοδήποτε φάρμακο.
Συσκευασία: 100 ml
Εκχύλισμα Φυκιών
6,20 €Το Εκχύλισμα Φυκιών περιέχει σημαντικές ποσότητες μεταλλικών ιχνοστοιχείων, λιπαρών οξέων και αντιοξειδοτικών ουσιών. Για το λόγο αυτό το εκχύλισμα φυκιών έχει πάρα πολλές εφαρμογές στη σύγχρονη κοσμετολογία. Από μελέτες που έχουν γίνει, διαπιστώθηκε πως το εκχύλισμα φυκιών καταπολεμά τα ένζυμα που ευθύνονται για τη καταστροφή του κολλαγόνου στην επιδερμίδα (anti-collagenase properties), ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την παραγωγή ελαστίνης.
Το εκχύλισμα Φυκιών μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται ως αντιγηραντικό συστατικό το οποίο διατηρεί την επιδερμίδα νεανική και “φρέσκια”. Λόγω των αντιβακτηριακών ιδιοτήτων του, το εκχύλισμα φυκιών χρησιμοποιείται συχνά σε προϊόντα περιποίησης της ακμής και των σοβαρών δερματοπαθειών (έκζεμα, ψωρίαση, δερματίτιδα κ.ο.κ.).
Το εκχύλισμα φυκιών χρησιμοποιείται εκτεταμένα για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους, καθώς η υψηλή περιεκτικότητα του σε ιώδιο φαίνεται να έχει ευεργετική δράση στις συγκεκριμένες περιπτώσεις.
Συσκευασία: 30 ml
Υδρολυμένη Κερατίνη
6,20 €Η Κερατίνη είναι το δομικό συστατικό των μαλλιών σας, και μπορεί να καταστραφεί από το φως του ήλιου, το αλμυρό νερό, τα προϊόντα styling και τα θερμαινόμενα εργαλεία styling.
Η υδρολυμένη κερατίνη λόγω της σύνθεσης της με αμινοξέα παρουσιάζει μεγάλη συγγένεια με την κερατίνη των μαλλιών και επιπρόσθετα λόγω του ισορροπημένου μοριακού της βάρους παρέχει ένα προστατευτικό φιλμ και υψηλή συνοχή στα μαλλιά.
Συνιστάται η χρήση της σε φόρμουλες επανόρθωσης και προστασίας των μαλλιών και ειδικότερα των ταλαιπωρημένων από βαφές. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε σαμπουάν και μαλακτικά καθώς και στην περιποίηση νυχιών διότι τα δυναμώνει και τα προστατεύει.
Μειώνει το σπάσιμο, ελαχιστοποιεί τη ζημιά ενάντια στη θερμότητα και το χρώμα, αυξάνει την ελαστικότητα και τη λάμψη.
Στην περίπτωση των βαμμένων και ταλαιπωρημένων μαλλιών αυξάνει την αντοχή τους, λόγω των δεσμών που δημιουργεί σε αυτά.
Σε γενικές γραμμές, οι περισσότεροι τύποι μαλλιών μπορούν να χρησιμοποιήσουν υδρολυμένη κερατίνη, αλλά τα σγουρά, τσακισμένα και ξηρά/κατεστραμμένα μαλλιά μπορεί να επωφεληθούν περισσότερο από αυτό.
Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί και ως ξέβγαλμα 2-4 λεπτών πριν την περιποίηση των μαλλιών σας.
Θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μια θεραπεία με υδρολυμένη κερατίνη κάθε έξι έως οκτώ εβδομάδες.
Λειτουργεί καλά με προϊόντα που δεν περιέχουν επιπλέον κερατίνη. Το μέσο σαμπουάν και το μαλακτικό σας λειτουργούν καλά με υδρολυμένη κερατίνη.
Μην το χρησιμοποιείτε με προϊόντα που περιέχουν επίσης κερατίνη – υπάρχει πιθανότητα υπερφόρτωσης πρωτεϊνών.
Συσκευασία: 10 ml
Ρετινόλη Α
12,00 €Η ρετινόλη είναι μια μορφή της Βιταμίνης Α η οποία όταν μετατρέπεται σε ρετινοϊκό οξύ είναι απαραίτητη για την υγεία του δέρματος όπως και για την ανάπτυξη των οστών.
Εξαιτίας της ιδιότητάς της να διευκολύνει την κυτταρική επικοινωνία, η ρετινόλη μπορεί επίσης να βελτιώσει τη λειτουργία και το μέγεθος των πόρων μαθαίνοντας τα κύτταρα πώς να δρουν. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι πόροι να δείχνουν μικρότεροι και τα νέα σπυράκια να πάψουν να σχηματίζονται.
Συσκευασία: 10 ml
Οξέα Φρούτων
6,70 €Τα οξέα φρούτων είναι ενεργά συστατικά πλούσια σε βιταμίνες. Επιδρούν βελτιωτικά στο ανώτερο στρώμα του δέρματος καθώς αυξάνουν το επίπεδο ενυδάτωσης, ανανεώνουν και βελτιώνουν την ευκαμψία του και αντιμετωπίζουν το χαλαρό δέρμα με όψη φλοιού πορτοκαλιού (κυτταρίτιδα). Λειαίνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και βελτιώνουν τη θαμπή, τραχιά όψη της επιδερμίδας.
Τα οξέα φρούτων μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για μία μη επεμβατική αισθητική θεραπεία προσώπου που απευθύνεται σε κάθε τύπο δέρματος. Πρόκειται για οργανικές, μη τοξικές ουσίες που ανήκουν μαρτυρά το όνομά τους, από τα φρούτα. Τα πιο γνωστά από αυτά είναι το γλυκολικό οξύ, το λακτικό οξύ, το κιτρικό οξύ, το μηλικό οξύ και το τρυγικό οξύ.
Το κοκτέιλ των οξέων που περιέχεται στη θεραπεία επιτυγχάνει την ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος και επαναφέρει τη νεανικότητά του, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Προσφέρει άριστα αποτελέσματα, βελτιώνοντας αισθητικά την επιδερμίδα. Το γλυκολικό οξύ, αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα, ομαλοποιεί την υφή της επιδερμίδας, ενυδατώνει και ενισχύει την αντοχή του δέρματος. Είναι γνωστό ότι τα οξέα φρούτων μειώνουν τις συνεκτικές δυνάμεις μεταξύ των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύονται στην επιφάνεια της επιδερμίδας και έτσι ενεργοποιείται η φυσική διαδικασία κυτταρικής ανανέωσης. Η επιδερμίδα αποκτά απαλή υφή, λάμψη και υγιή όψη, ενώ γίνεται περισσότερο συμπαγής και ανθεκτική.
Τα οξέα φρούτων χάρη στις απολεπιστικές και λευκαντικές τους ιδιότητες διεγείρουν το ρυθμό ανανέωσης των κυττάρων, απομακρύνουν τη συσσωρευμένη μελανίνη από την επιφάνεια της επιδερμίδας και συμβάλλουν στον αποχρωματισμό των κηλίδων.
Εκτέλεση:
-Απλώστε τα οξέα που θα έχετε εμποτίσει σε ένα βαμβάκι και θα το περάσετε σε καθαρό πρόσωπο το βράδυ. Αφήστε το να δράσει για περίπου 10-15 λεπτά.
-Αφού ολοκληρωθεί ο χρόνος εφαρμογής, ξεβγάλτε με χλιαρό νερό και ενυδατώστε πολύ καλά την επιδερμίδα σας.
Η θεραπεία με οξέα φρούτων συστήνεται τους μήνες που έχει περιορισμένη ηλιοφάνεια.
Απαιτείται η καθημερινή χρήση αντηλιακών προϊόντων καθώς τα οξέα φρούτων προκαλούν φωτοευαισθησία στην επιδερμίδα.
Συσκευασία: 10 ml
Βιταμίνη C
12,00 €Βιταμίνη C (Ασκορβικό Οξύ) είναι μια απαραίτητη υδατοδιαλυτή βιταμίνη που έχει ένα αριθμό ωφελειών στο σώμα.
Μειώνει τις φλεγμονές, τους ερεθισμούς, την εμφάνιση των καφέ κηλίδων και άλλα είδη ζημιάς από τον ήλιο, βοηθά στην ενίσχυση της υγιούς παραγωγής κολλαγόνου, αυξάνει την αποτελεσματικότητα των αντηλιακών σας και ενισχύει την δέρματική άμυνα σας ενάντια στις ακτινες UV απο την έκθεση στον ήλιο.
Η βιταμίνη C βελτιώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και παίρνει μέρος στην επιδιόρθωση των κυττάρων και ιστών. Διευκολύνει την απορρόφηση του σιδήρου και φυλλικού οξέος από τον οργανισμό και συντελεί στην αποκατάσταση της υγείας.
Συσκευασία: 10 ml
Γευστικό Έλαιο – Σοκολάτα Μαδαγασκάρης
4,50 €Ιδανικό για:
Κέικ, brownies και μπισκότα.
Κρέμες, μους και επιδόρπια.
Παγωτά και σοκολατένιες δημιουργίες.
Milkshakes, καφέ, ζεστή σοκολάτα και ροφήματα.
Πραλίνες, γλυκίσματα και ζαχαροπλαστικές παρασκευές.
Χαρακτηριστικά:
Πλούσια και εκλεπτυσμένη γεύση σοκολάτας.
Συμπυκνωμένη σύνθεση – λίγες σταγόνες αρκούν.
Έντονο άρωμα και γεμάτη γεύση.
Ιδανικό για επαγγελματική και οικιακή χρήση.
✨ Χαρίστε στις δημιουργίες σας την πολυτέλεια και την ένταση της σοκολάτας Μαδαγασκάρης και απογειώστε κάθε συνταγή
Αρωματικό Έλαιο – Άνθη Αφρικής
4,80 €Τα αρωματικά έλαια μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φρεσκάρουν την ατμόσφαιρα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Ρίξτε λίγες σταγόνες από το αρωματικό έλαιο σε ειδικό καυστήρα ελαίου και αφήστε το μοναδικό άρωμά του να σας παρασύρει!
Όλα τα αρωματικά έλαια χώρου είναι υδατοδιαλυτά και είναι κατάλληλα για χρήση με όλους τους αρωματιστές χώρου (συσκευές καύσης, βαποριζατέρ, κεριά, sticks, πέτρες, πουγκιά, κλπ).
Συσκευασία: 10 ml
Έλαιο Καλεντούλας 50ml
5,20 €Η καλέντουλα χρησιμοποιήθηκε στους ιστορικούς χρόνους για πονοκεφάλους, κόκκινα μάτια, πυρετό και πονόδοντους. Μέχρι τον 17ο αιώνα, ο Nicholas Culpeper ισχυρίστηκε ότι η Καλέντουλα ωφελούσε την καρδιά.
Κατάλληλη σε εγκαύματα, εκζέματα, ερεθισμούς του δέρματος.
Δίνει ελαστικότητα στο δέρμα ,φρεσκάδα και θεωρείται αντιρυτιδική. Επίσης για ραγάδες αλλά και για μαλλιά.
Επιπλέον, οι πηκτίνες που υπάρχουν στα φύλλα την καθιστούν ενυδατικό παράγοντα.
Χρήσιμη και σε θεραπεία κιρσών.
Η κρέμα καλέντουλας είναι κατάλληλη για δερματίτιδες και ερεθισμούς του δέρματος, ασφαλής σε παιδιά, μπορεί να υποκαταστήσει στις περισσότερες περιπτώσεις δερματικές αλοιφές που περιέχουν παράγωγα κορτιζόνης.
Συσκευασία: 50 ml
Αιθέριο Έλαιο – Λεμόνι
5,90 €Το αιθέριο έλαιο λεμονιού αναζωογονεί το χαλαρό, κουρασμένο και θαμπό δέρμα. Βοηθά στη μείωση της υπερβολικής λιπαρότητας και στη θεραπεία της ακμής. Χρησιμοποιείται το ίδιο αποτελεσματικά στο δέρμα του κεφαλιού για την αντιμετώπιση της λιπαρότητας και της πιτυρίδας, αποτελώντας ένα φυσικό τονωτικό για υγιή και λαμπερά μαλλιά. Είναι γνωστό πως έχει λευκαντικές ιδιότητες και για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα μείωσης της έντασης των πανάδων, των μαύρων στιγμάτων και των φακίδων.
Συσκευασία: 10 ml
Αιθέριο Έλαιο – Καρύδα
6,50 €Το αιθέριο έλαιο Καρύδας έχει εξωτικό και πολύ ευχάριστο άρωμα. Είναι ένα αιθέριο έλαιο γνωστό για την ενυδατική του ιδιότητα και πλούσιο σε βιταμίνη Ε. To αιθέριο έλαιο καρύδας είναι το πιο δημοφιλής άρωμα που χρησιμοποιείται στα καλλυντικά κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο. Έχει ισχυρές αναζωογονητικές ιδιότητες καταπολεμά την ξηροδερμία του τριχωτού της κεφαλής ενώ δίνει στιλπνότητα και υγρασία στα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά.
Συσκευασία: 10 ml
Αιθέριο Έλαιο – Λεβάντα
6,50 €Εξισορροπεί και ανακουφίζει πόνους από ημικρανία, αρθρίτιδα, ρευματισμούς, ηλιακά εγκαύματα. Χρήσιμο έλαιο κατά του στρες, της έντασης, του πανικού, της υστερίας, της κούρασης και προπαντός κατά της αϋπνίας. Χαμηλώνει ή ισορροπεί την υψηλή πίεση, ενισχύει τη λεμφική αποτοξίνωση και διευκολύνει την πέψη. Θεωρείται αποτελεσματικό ως αντισπασμωδικό, αντιφλεγμονώδη, αντιβιοτικό, αντιπαρασιτικό.
Συσκευασία: 10 ml