Καστορέλαιο 100ml
4,50 €Το καστορέλαιο είναι δραστικό υπακτικό με συστατικά, που επιδρούν στο παχύ και το λεπτό έντερο. Έχει χρησιμοποιηθεί με σκοπό τον καθαρισμό των εντοσθiων μετά από τροφική δηλητηρίαση και για να εκτονώσει τη δυσκοιλιότητα. Ορισμένες φορές χορηγείται σε νοσοκομεία για την προπαρασκευή της κοιλιακής χώρας των ασθενών πριν από την υποβολή σε ακτίνες Χ του παχέος εντέρου και των νεφρών.Χρησιμοποιείται, επίσης, τοπικά για τη θεραπεία των τύλων (κάλων) και την απομάκρυνση των ακροχορδών. Λόγω της μεγάλης περιεκτικότητάς του σε βιταμίνη Ε θεωρείται δραστικό στοιχείο για την καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος. Επιπλέον εφαρμόζεται στη θεραπεία των λειχήνων, των αποστημάτων, των μωλωπισμών, της ξηροδερμίας, της δερματίτιδας, των ηλιακών εγκαυμάτων, των ανοιχτών ελκών και άλλων δερματικών νόσων. Άλλες χρήσεις του περιλαμβάνουν την παρασκευή τονωτικών της τριχοφυΐας, καλλυντικών και αντισυλληπτικών αλοιφών και τζελ.Ορισμένοι φυσιοθεραπευτές υποστηρίζουν ότι τα επιθέματα καστορέλαιου ίσως βοηθούν στη συρρίκνωση μικρών ινωμάτων. Τα επιθέματα καστορέλαιου έχουν χρησιμοποιηθεί για την ίαση διαφόρων ασθενειών και δυσλειτουργιών, συμπεριλαμβανομένων μασταλγιών, πεπτικών προβλημάτων, εμπυημάτων, αιμορροΐδων, τραυμάτων και χολολιθιάσεων.
Συσκευασία: 100 ml
Κανναβέλαιο
4,50 €Το Κανναβινέλαιο είναι πολύ δυνατή φαρμακευτική ουσία με αποδεδειγμένες ιατρικές εφαρμογές στην θεραπεία του καρκίνου, και άλλων πολλών παθήσεων.
-ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ
1. Γλαύκωμα (ενδοφθάλμια υπέρταση)
2. Παρενέργειες της χημειοθεραπείας (Ναυτία και εμετοί)
3. Άσθμα
4. Επιληψία και σπασμοί
5. Κατάθλιψη, άγχος, ανορεξία
6. Άλγη διαφόρου αιτιολογίας
7. Κακοήθεις νεοπλασίες
8. Εξάρτηση από οπιούχα και αλκοόλ.
Η κάνναβη έχει τέσσερα σημαντικά πλεονεκτήματα που την καθιστούν μοναδική από θεραπευτική άποψη:
1. Είναι το πιο ατοξικό από τα διαθέσιμα φάρμακα.
2. Έχει ευρύτατο πεδίο θεραπευτικών εφαρμογών.
3. Δρα μέσω μηχανισμών που διαφέρουν απ’ αυτούς των άλλων φαρμάκων.
4. Μπορεί συνδυαστεί αποτελεσματικά και με ασφάλεια με οποιοδήποτε φάρμακο.
Συσκευασία: 100 ml
Δαφνέλαιο 100ml
4,50 €Το δαφνέλαιο είναι πλούσιο σε βιταμίνες Α, Ε και λιπαρά οξέα.Προστατεύει και ενισχύει τη δομή της τρίχας. Τρέφει, δυναμώνει και δίνει λάμψη στο μαλλιά χάρη στις μαλακτικές και ενυδατικές του ιδιότητες.
Θεωρείται αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα σας δώσει μαλλιά γεμάτα υγεία που είναι και το σημαντικότερο όπλο κατά της τιχόπτωσης.
Συσκευασία: 100 ml
Αμυγδαλέλαιο 100ml
4,50 €Το αμυγδαλέλαιο είναι ένα από τα πιο χρήσιμα έλαια στην ομορφιά, αλλά και την υγεία μας. Έχει ενυδατικές, καταπραϋντικές, επουλωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες για την επιδερμίδα και τον οργανισμό μας γενικότερα. Πρόκειται για ένα φυτικό έλαιο με ελαφριά υφή, καθόλου κολλώδες και άοσμο που απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα και την ενυδατώνει σε βάθος. Προέρχεται από την έκθλιψη των καρπών της αμυγδαλιάς.
Συσκευασία: 100 ml
Προπυλενογλυκόλη
2,90 €Προπυλενο γλυκόλη είναι ένα άχρωμο οργανικό υγρό. Η χημική ονομασία είναι «Προπάνιο-1,2″ με τον τύπο C3H802. Ο αριθμός μητρώου CAS είναι 57-55-6. Τυπικοί ονόματα είναι προπυλενογλυκόλης (PG) και μονοπροπυλενογλυκόλη (MPG). Η προπυλενο γλυκόλη μπορεί να κατασκευαστεί σε διάφορες ποιότητες. Το πιο ελεγχόμενη βαθμού ονομάζεται προπυλενογλυκόλη-USP / EP και κατασκευάζεται και διανέμεται σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα της βιομηχανίας. Η κανονική τάξη PG ονομάζεται βιομηχανικού τύπου. Και οι δύο βαθμοί μπορούν να διατίθενται στο εμπόριο με διαφορετικές εμπορικές ονομασίες.
Η προπυλενογλυκόλη ή αλλιώς γλυκόλη προπυλενίου που χρησιμοποιείται στο ηλεκτρονικό τσιγάρο , είναι ένα άχρωμο και γλυκό υγρό, με παχιά και κολλώδη υφή. Η προπυλενογλυκόλη χρησιμοποιείται στη παραγωγή τροφίμων και καλλυντικών , είναι ασφαλής για τον άνθρωπο και φιλική προς το περιβάλλον. Είναι η ουσία που βοηθά να διαλύονται οι αρωματικές ουσίες που περιέχονται στο ηλεκτρονικό τσιγαρο και με τη βοήθεια της θερμότητας παρέχει τον ατμό που προσομοιάζει τον καπνό του τσιγάρου.
Συσκευασία: 100 ml
Φαρμακευτικό Παραφινέλαιο
2,50 €Το παραφινέλαιο χρησιμοποιείται εδώ και πολλά χρόνια στην βιομηχανία καλλυντικών. Είναι γνωστό για τις μαλακτικές του ιδιότητες και δημιουργεί μία λιπιδική στοιβάδα στο εξωτερικό της επιδερμίδας προστατεύοντας το δέρμα από τους ερεθισμούς.
Χρησιμοποιείται επίσης και για την απομάκρυνση του μακιγιάζ καθώς και των ημιμόνιμων tattoo. Το φαρμακευτικό παραφινέλαιο το οποίο είναι εξευγενισμένο δεν φράζει τους πόρους και χρησιμοποιείται κυρίως σαν λάδι μασάζ.
Καθώς είναι άχρωμο και άοσμο μπορεί εύκολα να αναμιχθεί με διάφορα αιθέρια έλαια τα οποία προσδίδουν επιπλέον ιδιότητες στον τελικό προϊόν.
Συσκευασία: 100 ml